martes, 28 de enero de 2014

Romeus 2014, Turisme Monistrol

BENVINGUTS A MONISTROL!!!
 PROGRAMA ROMEUS 2014



ROMEUS, és la mostra de la capacitat dels nostres vilatans de tirar endavant un projecte comú, encomanant el seu  entusiasme a tots els forans, visitants i Monistrolencs.
Té les seves arrels en el vot a Sant Sebastià que va fer el poble de Monistrol per lliurar-nos de la pesta: al segle XV el poble va fer al Sant l’ofrena del ball del Bó-Bó per demanar el guariment de la pesta, vot que ha perdurat fins els nostres dies.
Enguany és la II edició de ROMEUS i estem molt il·lusionats, per oferir el millor.
Us convidem a viatjar en la història a endinsar-vos en la nostra tradició i a convertir-vos en un romeu més que ens visita en el seu pelegrinatge.
Entreu al Monistrol del segle XVI en que es construeix l’església de Sant Pere, en que els oficis tenien un pes important i els mercats centraven la vida quotidiana.
Viviu la reaparició de la temuda pesta i els seus efectes. Uns fets importants que van marcar la història de la nostra Vila.
Gaudiu de l’entorn i deixeu-vos portar a través del temps amb les recreacions de l’època del renaixement, les representacions del vot de poble, les escenificacions de l’efecte de la pesta, l’espai de jocs infantils, les nostres llegendes…
La rebuda dels metges de l’època (amb la seva peculiar indumentària), els pelegrins amb els seves històries ,els consells de les remeieres i fetillers i les justes infantils, donaran el toc diferenciador de la festa.

BENVINGUTS A ROMEUS !!



Visita el fb de ROMEUS!
CLIC AQUI!